After your visit, the layout of the factory was changed, thereby providing Hali-Naturecare with less

Question: After your visit, the layout of the factory was changed, thereby providing Hali-Naturecare with less space to store goods but more aisle space to facilitate quicker and more effective customer service. How would you go about increasing space but leaving the aisle space as it currently is? (Max. 10 lines)See the answerSee the answerSee the answer done loadingAfter your visit, the layout of the factory was changed, thereby providing Hali-Naturecare with less space to store goods but more aisle space to facilitate quicker and more effective customer service.
How would you go about increasing space but leaving the aisle space as it currently is? (Max. 10 lines)
Answer: As the majority of warehouses operate with adjustable pallet racking the most cost-effective method of storage is to have variable height locations. These will accom…View the full answer